W gamble-nugget.com, dostępnym pod adresem https://gamble-nugget.com, jednym z naszych głównych priorytetów jest ochrona prywatności naszych gości. Niniejsza Polityka Prywatności zawiera rodzaje informacji, które są zbierane i zapisywane przez gamble-nugget.com oraz sposób w jaki je wykorzystujemy.

Jeśli masz dodatkowe pytania lub potrzebujesz więcej informacji na temat naszej Polityki prywatności, skontaktuj się z nami.

Niniejsza Polityka Prywatności odnosi się wyłącznie do naszej działalności online i obowiązuje odwiedzających naszą stronę w odniesieniu do informacji, które udostępnili i/lub zgromadzili na gamble-nugget.com. Polityka ta nie ma zastosowania do żadnych informacji zebranych offline lub poprzez kanały inne niż ta strona. Nasza Polityka Prywatności została stworzona przy pomocy Darmowy generator polityki prywatności.

Zgoda

Korzystając z naszej witryny, użytkownik wyraża zgodę na Politykę prywatności i akceptuje jej warunki.

Gromadzone przez nas informacje

Dane osobowe, o których podanie użytkownik jest proszony, oraz powody, dla których jest on proszony o ich podanie, zostaną mu wyjaśnione w momencie, w którym zostanie poproszony o podanie danych osobowych.

Jeśli użytkownik skontaktuje się z nami bezpośrednio, możemy otrzymać dodatkowe informacje o użytkowniku, takie jak imię i nazwisko, adres e-mail, numer telefonu, treść wiadomości i/lub załączników, które użytkownik może do nas wysłać, oraz wszelkie inne informacje, które użytkownik zdecyduje się podać.

Podczas rejestracji Konta możemy poprosić o podanie danych kontaktowych, takich jak imię i nazwisko, nazwa firmy, adres, adres e-mail i numer telefonu.

Jak wykorzystujemy informacje o użytkowniku

Gromadzone przez nas informacje wykorzystujemy na różne sposoby, w tym do:

  • Udostępnianie, obsługa i utrzymanie naszej strony internetowej
  • ulepszać, personalizować i rozbudowywać naszą stronę internetową
  • Zrozumienie i analiza sposobu korzystania z naszej strony internetowej przez użytkowników
  • Opracowywanie nowych produktów, usług, cech i funkcjonalności
  • komunikować się z użytkownikiem, bezpośrednio lub za pośrednictwem jednego z naszych partnerów, w tym w celu obsługi klienta, dostarczania użytkownikowi aktualizacji i innych informacji związanych z websteem oraz w celach marketingowych i promocyjnych
  • Wysyłanie wiadomości e-mail
  • Wykrywanie oszustw i zapobieganie im

Pliki dziennika

gamble-nugget.com stosuje standardową procedurę korzystania z plików dziennika. Pliki te rejestrują odwiedzających podczas ich wizyt na stronach internetowych. Wszystkie firmy hostingowe robią to w ramach usług analitycznych. Informacje zbierane przez pliki dziennika zawierają adresy protokołu internetowego (IP), typ przeglądarki, dostawcę usług internetowych (ISP), datę i czas, strony odsyłające i wychodzące oraz ewentualnie liczbę kliknięć. Nie są one powiązane z żadnymi informacjami umożliwiającymi identyfikację osoby. Informacje te są wykorzystywane do analizowania trendów, administrowania stroną, śledzenia ruchu użytkowników na stronie oraz gromadzenia informacji demograficznych.

Pliki cookie i sygnalizatory WWW

Jak każda inna strona internetowa, gamble-nugget.com używa "cookies". Pliki te służą do przechowywania informacji o preferencjach odwiedzających oraz stronach witryny, do których odwiedzający uzyskał dostęp lub które odwiedził. Informacje te są wykorzystywane do optymalizacji doświadczeń użytkowników poprzez dostosowywanie zawartości naszej strony internetowej w oparciu o typ przeglądarki odwiedzającego i/lub inne informacje.

Więcej ogólnych informacji na temat plików cookie można znaleźć w "Czym są pliki cookie" z działu Zgoda na pliki cookie.

Nasi partnerzy reklamowi

Niektórzy z reklamodawców w naszej witrynie mogą używać plików cookie i sygnalizatorów web beacon. Nasi partnerzy reklamowi zostali wymienieni poniżej. Każdy z naszych partnerów reklamowych posiada własną Politykę prywatności dotyczącą zasad postępowania z danymi użytkownika. Aby ułatwić dostęp do nich, poniżej zamieściliśmy hiperłącza do ich Polityk Prywatności.

Partnerzy reklamowi Polityka prywatności

Możesz sprawdzić tę listę, aby znaleźć Politykę Prywatności dla każdego z partnerów reklamowych gamble-nugget.com.

Zewnętrzne serwery reklamowe lub sieci reklamowe wykorzystują technologie, takie jak pliki cookie, JavaScript lub sygnalizatory WWW, które są używane w ich odpowiednich reklamach i linkach, które pojawiają się na gamble-nugget.com, które są wysyłane bezpośrednio do przeglądarki użytkownika. Automatycznie otrzymują one adres IP użytkownika, gdy to się dzieje. Technologie te są wykorzystywane do pomiaru skuteczności kampanii reklamowych i/lub do personalizacji treści reklamowych, które widzisz na odwiedzanych przez Ciebie stronach.

Należy pamiętać, że gamble-nugget.com nie ma dostępu ani kontroli nad tymi plikami cookie, które są używane przez reklamodawców zewnętrznych.

Polityka prywatności stron trzecich

Polityka Prywatności serwisu gamble-nugget.com nie ma zastosowania do innych reklamodawców lub stron internetowych. Dlatego zalecamy, abyś zapoznał się z odpowiednimi Politykami Prywatności tych zewnętrznych serwerów reklamowych w celu uzyskania bardziej szczegółowych informacji. Może to obejmować ich praktyki i instrukcje dotyczące sposobu rezygnacji z pewnych opcji.

Użytkownik może wyłączyć obsługę plików cookie w opcjach swojej przeglądarki. Bardziej szczegółowe informacje na temat zarządzania plikami cookie w poszczególnych przeglądarkach internetowych można znaleźć na stronach internetowych tych przeglądarek.

Prawo do ochrony prywatności CCPA (Nie sprzedawaj moich danych osobowych)

Zgodnie z ustawą CCPA, oprócz innych praw, konsumenci w Kalifornii mają prawo do:

Żądanie, aby przedsiębiorstwo, które gromadzi dane osobowe konsumentów, ujawniło kategorie i konkretne części danych osobowych, które przedsiębiorstwo zgromadziło na temat konsumentów.

Zażądać, aby firma usunęła wszelkie dane osobowe konsumenta, które zostały przez nią zgromadzone.

Żądanie, aby firma, która sprzedaje dane osobowe konsumenta, nie sprzedawała danych osobowych konsumenta.

W przypadku zgłoszenia żądania, mamy miesiąc na udzielenie odpowiedzi. Jeśli chcesz skorzystać z któregokolwiek z tych praw, skontaktuj się z nami.

Prawa do ochrony danych w ramach GDPR

Chcielibyśmy się upewnić, że jesteś w pełni świadomy wszystkich swoich praw w zakresie ochrony danych. Każdy użytkownik ma prawo do następujących rzeczy:

Prawo do dostępu - Masz prawo zażądać kopii swoich danych osobowych. Za tę usługę możemy pobrać niewielką opłatę.

Prawo do sprostowania - Użytkownik ma prawo zażądać od nas skorygowania informacji, które uważa za niedokładne. Masz również prawo żądać uzupełnienia informacji, które Twoim zdaniem są niekompletne.

Prawo do usunięcia danych - Użytkownik ma prawo zażądać usunięcia swoich danych osobowych pod pewnymi warunkami.

Prawo do ograniczenia przetwarzania - Użytkownik ma prawo zażądać od nas ograniczenia przetwarzania jego danych osobowych, pod pewnymi warunkami.

Prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania - pod pewnymi warunkami masz prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania przez nas Twoich danych osobowych.

Prawo do przenoszenia danych - Użytkownik ma prawo zażądać przeniesienia zgromadzonych przez nas danych do innej organizacji lub bezpośrednio do użytkownika, pod pewnymi warunkami.

W przypadku zgłoszenia żądania, mamy miesiąc na udzielenie odpowiedzi. Jeśli chcesz skorzystać z któregokolwiek z tych praw, skontaktuj się z nami.

Informacje dla dzieci

Kolejnym naszym priorytetem jest zapewnienie dzieciom ochrony podczas korzystania z Internetu. Zachęcamy rodziców i opiekunów do obserwowania, uczestniczenia i/lub monitorowania i kierowania aktywnością dzieci w Internecie.

gamble-nugget.com nie zbiera świadomie żadnych danych osobowych od dzieci poniżej 18 roku życia. Jeśli uważasz, że Twoje dziecko podało tego typu informacje na naszej stronie, zachęcamy do natychmiastowego kontaktu z nami, a my dołożymy wszelkich starań, aby niezwłocznie usunąć takie informacje z naszych rejestrów.